img1

Υγιεινό Πρόγευμα, 12/11/2020

Στο πλαίσιο του μαθήματος  της Οικιακής Οικονομίας και της προσπάθειας μας να βοηθήσουμε  τους/τις μαθητές/τριες να υιοθετήσουν  υγιεινούς και σωστούς τρόπους διατροφής, η καθηγήτρια του σχολείου μας Χρυστάλλα Ραουνά  με τη βοήθεια των Μικρών Εθελοντών και την υλική και ηθική ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων, οργάνωσαν πρόγευμα το οποίο προσφέρθηκε σ’ ολους τους μαθητές/τριες κατά τη διάρκεια του 2ου διαλλείματος, εφαρμόζοντας όλες τις πρόνοιες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γιαούρτι με γκρανόλα και ρόδι, τοστ από παντζάρι – τυρί – γαλοπούλα, ψωμί ζέα – κινόα – chia, γάλα αμυγδάλου – ρυζιού – καρύδας σε διάφορες γεύσεις και διάφορα προϊόντα του χαρουπιού(χαρουπόμελο,χαρουπόσκονη και παξιμάδια)

Η  εκδήλωση  έδωσε την ευκαιρία σ’ όλους να αναθεωρήσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να συνειδητοποιήσουν ότι «το φάρμακο πρέπει να είναι η τροφή μας και η τροφή μας το φάρμακο μας».