Υγιεινό Πρόγευμα, 12/11/2020
Στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας και της προσπάθειας μας να βοηθήσουμε τους/τις μαθητές/τριες να υιοθετήσουν υγιεινούς και σωστούς τρόπους διατροφής, η καθηγήτρια του σχολείου μας Χρυστάλλα Ραουνά με τη βοήθεια των Μικρών Εθελοντών και την υλική και ηθική ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων, οργάνωσαν πρόγευμα το οποίο προσφέρθηκε σ’ ολους τους μαθητές/τριες κατά τη διάρκεια του 2ου διαλλείματος, εφαρμόζοντας όλες τις πρόνοιες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γιαούρτι με γκρανόλα και ρόδι, τοστ από παντζάρι – τυρί – γαλοπούλα, ψωμί ζέα – κινόα – chia, γάλα αμυγδάλου – ρυζιού – καρύδας σε διάφορες γεύσεις και διάφορα προϊόντα του χαρουπιού(χαρουπόμελο,χαρουπόσκονη και παξιμάδια)
Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σ’ όλους να αναθεωρήσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να συνειδητοποιήσουν ότι «το φάρμακο πρέπει να είναι η τροφή μας και η τροφή μας το φάρμακο μας».